Yeni yapılan duble yola fidan dikimi yapıldı

• 13 Mart 2019
Yeni yapılan duble yola fidan dikimi yapıldı

Hürriyet Mahallesinde yeni yapılan duble yola fidan dikimleri yapıldı.

Belediyemiz tarafından ilçemiz Hürriyet Mahallesinde bulunan ve bir çok eğitim kurumunun bulunduğu cadde baştan sona asfaltlanarak, orta refüj, ışıklı kaldırımlar, engelli kaldırımı, güneş enerjili aydınlatmalı bisiklet yolu ve 3 boyutlu parke taşı döşenerek yeni bir görünüm kazandırılmıştı. Dinar Belediye Başkanı Sayın Saffet Acar’ın talimatları ile Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinesinde Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta ve Park ve Bahçe İşleri tarafından yeni yapılan duble yolun orta refüjlerine; lavanta ve biberiye dikimi yapıldı.