YENİ YIL DOLAYISI İLE BAŞKAN ACAR TÜM PERSONELİ ZİYARET ETTİ

YENİ YIL DOLAYISI İLE BAŞKAN ACAR TÜM PERSONELİ ZİYARET ETTİ

YENİ YIL DOLAYISI İLE BAŞKAN ACAR TÜM PERSONELİ

BİRİMLERİNDE ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, 2018 yılının ilk mesai saatlerinde; belediye hizmet binası, iş atölyesi amirliği, itfaiye amirliği ve suçıkan tesislerine ziyarette bulundu.

Başkan Acar yeni yılın ilk gününde tüm birimlere ziyarette bulunarak personelin yeni yılını kutladı. Acar ilk olarak Belediye Hizmet binası bulunan birimleri ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Başkan Acar bilgi alışverişi ve istişarelerde bulundu. Belediye binası içinde bulunan Toplum Sağlığı Merkezi, Kütüphane ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğünü de ziyaret eden Acar, tüm personelin yeni yılını kutladı. Başkan Acar daha sonra belediye bünyesinde bulunan Belediye İş Atölyesi Amirliğine ve İtfaiye Amirliğine ziyarette bulunarak personel ile görüşmelerde bulunarak yeni yıllarını kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Çok güzel görünüm… Ne güzel amir memur, başkan gönül gönüle….Bu gönül birliğine ülkemizin, kurumlarımızın çok ihtiyacı var… Başkanı ve tüm personelini kutlar; sağlıklı ve mutlu, huzurlu hizmetlerle gönül birliğinde olmalarını Cenab-ı Allah’tan dilerim.. Saygı ve selamlarımla…