Yol genişletme çalışmalarımız son hız devam ediyor

• 08 Kasım 2019
Yol genişletme çalışmalarımız son hız devam ediyor

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatları ile ilçemizde yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Atölye Amirliği iş makineleri ile Emniyet Mahallesinde bulunan Yeniyol ilkokulu güzergahı başta olmak üzere ilçemizin dört bir noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

İlçemizde yol genişletme çalışmalarının son hız devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yerinde inceleme yaparak “İlçe yollarımızla ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yoğun trafik nedeniyle sorun yaşanan bölgeler başlatılan yol genişletme çalışmalarıyla nefes alacak. Amacımız yol genişletme çalışmaları yaparak daha akıcı bir trafik sağlamaktır.” dedi.