Zafer Bayramı Etkinliklerine Tüm Halkımız Davetlidir

• 21 Ağustos 2019
Zafer Bayramı Etkinliklerine Tüm Halkımız Davetlidir

Dinar Belediye Başkanlığımız tarafından 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü düzenlenen “Zafer Bayramı” kutlamalarına tüm halkımız davetlidir.

Belediyemiz tarafından düzenlenen Zafer Haftası kutlamalarında Ünlü Ankaralı Sanatçı Hüseyin Kağıt sahne alacak. Zafer Haftası kutlamaları kapsamında toplu sünnet şöleni de yapılacaktır.

26 Ağustos 2019 Pazartesi günü Saat: 16.00’da başlayacak olan etkinliklerde sünnet çocuklarımız için saat: 16.30’da konvoy düzenlenecektir. Konvoya katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız saat: 16.00’da belediye önünde hazır olmaları gerekmektedir. Konvoyun ardından Mevlid-i Şerif okutularak, etli pilav ikramı yapılacak. Animasyon gösterilerinin ve çocuklarımız için eğlencenin düzenleneceği programın ardından ise saat: 19.00’da Dinar Belediye Bandosu eşliğinde Zafer Yürüyüşü yapılacak. Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Egenin Ferdi Tayfur’u olarak bilinen Selim Baykal sahne almasının ardından son olarak ünlü Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt sahne alacaktır.

26 Ağustos 2019 Pazartesi günü yapılacak olan Zafer Bayramı etkinlik programı şu şekilde;

16.00     : Sünnet Çocukları ve Aileleri Toplanma

16.45     : Konvoy

17.15     : Mevlid-i Şerif Okunması

17.30     : Etli Pilav İkramı