Zahire Pazarı İçin Bir Araya Gelindi

• 16 Eylül 2019
Zahire Pazarı İçin Bir Araya Gelindi

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde bulunan Zahireciler Pazarı projesi için zahire esnafı ile bir araya gelindi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın başkanlığında Dinar Belediyesi Meclis Salonunda Zahireci esnaflar ile bir toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçemizde açılacak olan Zahireciler Pazarı ile ilgili istişareler yapılarak, esnaflar ile birlikte karşı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Nihat Sarı projesinin hazır olduğunu belirterek, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz Zahireciler Pazarı projemiz için siz değerli esnaflarımız ile bir araya geldik. İlçemizde bulunan Zahire Pazarının yerine esnaflarımızı bir arada toplayabileceğimiz bir merkez oluşturmayı planlıyoruz. Zahireci esnafını bir araya getirip bir bütünlük oluşturmak istiyoruz. Projemiz hazır. Fakat siz değerli zahireci esnaf arkadaşlarımız ile birlikte daha güzel ve modern bir Zahire Pazarı nasıl yapabiliriz amacıyla sizlerle bir araya geldik. Gayet güzel ve modern bir zahire pazarı olacağına inanıyorum. Zahireciler Pazarı’nın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.