Acar Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

• 04 Temmuz 2016
Acar Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mübarek Ramazan ayının güzelliklerinden yararlandıktan sonra bütün bayramların sevinç içinde yaşandığı, Küskünlerin Barıştığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, fakir dul ve yetimlerin daha iyi korunduğu, insan hakları, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer imkân olması temennisiyle…

Dinarlı hemşehrilerimin ve din kardeşlerimin Ramazan bayramını kutluyor, bu bayramın insanlık âlemine insanca yaşama adına yeni bir umut ve imkân getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı