• 09 Nisan 2015

avgecesi1

BAŞKAN ACAR AVUKATLAR GECESİ PROGRAMINA KATILDI

Afyonkarahisar Barosu Dinar Temsilcisi Av. Mehmet Özalp tarafından, 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle Belediye Suçıkan Park tesislerinde bir kutlama programı düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe başta Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve eşi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Dinar Adliyesi hakim ve savcılar ile Afyonkarahisar Barosuna kayıtlı Dinar’da görev yapan tüm avukatlar katıldı. Verilen yemekten sonra programa katılanlar gönüllerince eğlendi. Geceye sazı ve sözüyle katılan İbrahim Bilge ve ekibi, gece geç vakte kadar süren etkinlik dahilinde programa katılanlar tarafından beğeni ile izlendi. Afyonkarahisar Barosu Dinar Temsilcisi Av. Mehmet Özalp tarafından düzenlenen kutlama programına Milletvekili Adayı Av. Burcu Kayıkçı ve Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya tarafından çelenk ve çiçek gönderildi.

avgecesi2 avgecesi3