BAŞKAN ACAR BİRİMLERE ZİYARETTE BULUNDU

• 23 Eylül 2016
BAŞKAN ACAR BİRİMLERE ZİYARETTE BULUNDU

Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediyesine bağlı birimlere ziyarette bulunarak Kurban Bayramı dolayısıyla personelin bayramını kutladı.

Başkan Saffet Acar, mesai saatinin başlamasıyla hizmet binasında bulunan personelle yaptığı bayramlaşma sonrasında belediyeye bağlı dış birimlere de ziyarette bulundu. İlk olarak Belediye iş atölyesi amirliğine giden Acar, burada personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. İtfaiye Amirliğine de ziyaretlerde bulunan Başkan Acar, tüm personelin tek tek bayramlarını kutladı. Acar, ziyaretler esnasında çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

brmlrbyrmsmkrbn2016-1 brmlrbyrmsmkrbn2016-2 brmlrbyrmsmkrbn2016-3 brmlrbyrmsmkrbn2016-4 brmlrbyrmsmkrbn2016-5 brmlrbyrmsmkrbn2016-6