KAÇAK SU TAKİP EKİBİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

• 25 Ağustos 2016
KAÇAK SU TAKİP EKİBİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkanı Saffet Acar yeni kurulan Dinar Belediyesi Kaçak Su Takip Ekibi ile ikinci toplantısını başkanlık makamında gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Gelirler Müdürü Feridun Erdal, Su İşletme Şefi Zafer Altıntaş, Zabıta Baş Komiser Mehmet Emin Yıldız, Zabıta Memuru Mehmet Ali Akil, Zabıta Memuru Metin Bilgin, Süleyman Baytaroğlu, Lütfi Karakaş, Erdal Turan, İbrahim Özata, Yıldıray Çankaya, Halit Gürdal ve Cemalettin Özata katıldı. Yapılan toplantıda kaçak ve uygunsuz içme suyu kullananlar hakkında yapılacak çalışmalar istişare edilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Yeni kurulan kaçak su takip ekipleri tarafından ilçe merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerde; kaçak su kullanımı, içme suyu ile bahçe sulayan ve içme suyu ile otomobil yıkayan vatandaşlar tespit edilerek haklarında cezai işlem uygulanacak. Alınan bilgiye göre, içme suyu ile bahçe sulayan ve otomobil yıkayan vatandaşlara para cezası, kaçak su kullanan vatandaşlar Türk Ceza Kanununa göre Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Ayrıca ekipler tarafından su bedeli ödemesi yapmayan 24 abone hakkında hukuki işlem başlatıldığı bilgisi alındı.

KAÇAKSUTAKİPEKİBİ (1) KAÇAKSUTAKİPEKİBİ (2)