BAŞSAVCI YELKEN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

• 21 Temmuz 2017
BAŞSAVCI YELKEN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve eşi Hakim Berna Yelken’in Çorum Sungurlu’ya tayinlerinin çıkasından dolayı ilçemiz suçıkan park tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

Programa Belediye Başkanı Saffet Acar adına Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, adliye personeli, emniyet müdürlüğü personeli, cezaevi müdürlüğü personeli ve denetimli serbestlik müdürlüğü personeli katıldı. Belediye Personeli Gazi Yılmaz tarafından sunulan programda, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve eşi Hakim Berna Yelken Hanımefendi’ye; Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haydar Şaban Karaköse, Dinar Cezaevi Müdürü Metin Erkılıç ve Belediye Başkanı Saffet Acar adına Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek çiçek ve plaketlerini takdim ettiler. Başsavcı Yelken ve Hakim Yelken yapmış oldukları konuşmada, 3 sene Dinar’da görev yaptıklarını ve Dinar’da çok güzel ve unutulmayacak hatıralar yaşadıklarını belirterek tüm mesai arkadaşlarından helallik istediler.