DUYURU

• 12 Ağustos 2016
DUYURU

Mülkiyeti Belediyemize ait, ilçemiz Camikebir Mahallesi Tansa Sokakta, FETÖ/PDY mensubu olduğu tespit edilen bir şirketin kirası altında bulunan binanın kira mukavelesi Belediyemiz Encümen Kararı ile feshedilmiş ve dershane levhaları indirilmiştir.

Bina içerisinde bulunan taşınmazların OHAL kanunu kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname gereği hazineye devredilmiştir. Bu konuda taşınmazların hazineye devri konusunda ilgili kurumlara müracaatlar yapılmıştır.

Ayrıca belediyemiz tarafından terör örgütüne ait olduğu tespit edilen bir kız ve bir erkek pansiyonu olmak üzere iki pansiyonun iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları iptal edilerek faaliyetten men edilmiş ve mühürlenerek kapatılmıştır.

golcukders-kpatildi1 golcukders-kpatildi2 golcukders-kpatildi3 golcukders-kpatildi4 golcukders-kpatildi5 golcukders-kpatildi6 golcukders-kpatildi7