• 01 Aralık 2015

lisecadtemizlik (1)

İSTASYON VE MODERN LİSE CADDESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile İstasyon Caddesinde bulunan Öğretmen Evi etrafı ve yapımı tamamlanmakta olan Modern Lise Caddesinde temizlik çalışması yapıldı.

Dinar Belediyesi yaya, imar, park bahçe ve temizlik ekipleri İstasyon ve Lise Caddesinde bulunan Öğretmen Evi etrafı, kaldırımlarda, ana ve ara yol kenarları, su arkları ve boş alanlarda temizlik çalışmaları yaptı.

Yapılan çalışmalar Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir, Puantör Ali Özçelik ve Zabıta Ekipleri tarafından koordine ve kontrolü ile tamamlandı.

lisecadtemizlik (2) lisecadtemizlik (6) lisecadtemizlik (5) lisecadtemizlik (4) lisecadtemizlik (3)