Karneni Getir Kitabını Al

• 20 Haziran 2016
Karneni Getir Kitabını Al

Dinar Belediyesi tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Karneni Getir Kitabını Al’ kampanyası başlatıldı.

Dinar Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak amacı ile “Karneni Getir Kitabını Al” kampanyası başlatıldı. Ortaokul öğrencilerimiz Dinar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne karnelerini getirerek hediye kitaplarını alabilirler. Hediye edilecek kitaplar; Dinar Belediyesi kültür yayınları kapsamında Ahmet Önel’in yazdığı, Sait Munzur’un resimlediği “EZGİMİZİ KİM ÇALDI” İsimli hikâye kitabı: resimli anlatım ve değişik hikâyelerden oluşuyor. Diğer hikaye kitabımız ise Şenay Seba tarafından hazırlanan “LABİRENT” isimli kitap 8 bölümden oluşuyor.

karne-yaz1 karne-yaz2 karne-yaz4