LİSE CADDESİNDE SON KEŞİF YAPILDI

• 03 Eylül 2015

LİSE CADDESİNDE SON KEŞİF YAPILDI

İlçemiz İstasyon Caddesi (Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önü) yol güzergahında yapılacak olan yol genişletme çalışması öncesinde son olarak keşif ve incelemelerde bulunuldu.

Yerinde yapılan incelemeye Belediye Başkanı Saffet Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Gürgün, Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir, Fen İşleri İnşaat Teknikeri Ertuğrul Tuncoğlu, Fen İşleri Harita Teknikeri Muharrem Esen, İmar Müdürlüğü Harita Teknikeri Erkan Özkan,    Elektrik ve Elektronik Mühendisi Umut Özilter, Dinar OEDAŞ yetkilileri, yol yapım ihalesini alan firma yetkilileri ve kontrol eden müşavir firma yetkilileri katıldı.

Dinar Belediyesi fen işleri müdürlüğü ve imar müdürlüğünce ortaklaşa yapılacak olan yol güzergahında teknik ekip alanda; kod ayarı, kaldırım ve yol mesafesi, alt yapı, elektrik ağı ve aydınlatma, orta refüj ve ağaçlandırma işlemleri için bilgi alışverişi ve istişarede bulundu. Alınan bilgiye göre, yapım çalışmaları kısa süre içinde başlayacağı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. vatandas dedi ki:

ne zaman bitmesi planlaniyor acaba bilgi verebilirmisiniz..

1. Dinar Belediyesi Dinar Belediyesi dedi ki:

İhale süresi 90 gündür efendim.