SUÇIKAN’A İKİ ADET KABİN MONTE EDİLDİ

SUÇIKAN’A İKİ ADET KABİN MONTE EDİLDİ

scknkbn1

SUÇIKAN’DA TADİLAT SON AŞAMAYA GELDİ

Dinar Belediyesi Suçıkan Park Tesislerinde 2015 yaz sezonu hazırlık ve tadilat çalışmaları son aşamaya geldi.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile suçıkan park tesislerinde 2015 yılı yaz sezonuna hazırlık için başlatılan tadilat, onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları son aşamaya geldi. Tesis alanında bulunan havuz temizliği, mutfak, restoran, müze ve genelinde yapılan onarım çalışmaları sonrasında şelale altında bulunan merdiven güzergahına düşmelere karşı tedbir amaçlı korkuluk demir yapıldı. Başkan Saffet Acar’ın talimatı ile suçıkan tesislerine 2 adet prefabrik kabin alınarak monte edildi. Abdest ve çay ocağı için alınan kabinler, iş makineleri tarafından yerleştirildi. Parkın orta kısmına 2.5 x 4 ebadında ki kabin yerleştirilerek çay ocağı olarak, tuvalet ve lavabolar bölümü yanına yerleştirilen iki bay iki bayan bölümlü kabin ise abdest almak için kullanılacak. Alanda son olarak ise çiçeklendirme çalışması yapılacak.

scknkbn2 scknkbn5 scknkbn4 scknkbn3

scknkbn6