2016 YILI ASFALT SERİM İŞLEMİ BAŞLADI

• 14 Temmuz 2016
2016 YILI ASFALT SERİM İŞLEMİ BAŞLADI

Belediye Başkanı Saffet Acar başkanlığında yapılan toplantıda 2016 yılı yol yapım programı kapsamında ilçemize 25 bin metrekare kilitli parke taşı, 75 bin metrekare ise sıcak asfalt serimi yapılacak. İlk asfalt serimi 2. Etap TOKİ ve 110 Konutlar güzergâhı yolu olan Kandemir konutları bölgesinden başladı.

Belediye İş Atölyesi asfalt imalat şantiyesinde yapılan asfalt serime işleminin koordinatı, Atölye Amiri Atanur Sağlam tarafından yapılıyor. Belediye İş Atölyesi şantiyesinde imal edilen sıcak asfalt, belediye araçları tarafından çalışma bölgesine getirilerek finisher asfalt makinesi tarafından serimi yapılıyor. Yapılan serim sonrasında ise  silindir aracı tarafından yolun sıkıştırılması yapılıyor. 2. Etap TOKİ ve 110 Konutlar güzergâhı yolunun asfalt serim işlemi tamamlanması sonrasında ekipler, İncirli Cami bölgesinde çalışmalara başladı.

2016asfaltbslngc (1) 2016asfaltbslngc (2) 2016asfaltbslngc (3) 2016asfaltbslngc (4)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Başarılar, başkanımıza ve bu işte alın teri döken tüm personele saygı ve selamlar