Başkan Acar’da 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri

• 14 Mart 2018
Başkan Acar’da 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmet binası birinci katta bulunan Toplum Sağlığı Merkezine ziyarette bulundu.

Tıp Bayramı nedeniyle yapılan ziyarette Başkan Acar, Toplum Sağlığı Merkezinde ki görevli personelin günlerini tebrik ederek kutladı. Acar, Toplum Sağlığı Merkezinin çalışma aktivitesini çok beğendiğini, vatandaşlara yönelik etkili bir kurum olduğunun altını çizerek, belediye olarak emrinizde ve hizmetinizdeyiz mesajını verdi. Çalışma faaliyetleri, bilgi alışverişi ve istişare sonrasında ziyaret sona erdi.