Başkan Acar’ın bizzat ilgilendiği etkinlikte Midas Efsanesi Yaşandı

• 15 Mayıs 2018
Başkan Acar’ın bizzat ilgilendiği etkinlikte Midas Efsanesi Yaşandı

BU TOPRAĞIN ÇOCUKLARI BU TOPRAĞIN EFSANELERİNİ DİNLEDİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından organize edilen ve bizzat ilgilendiği etkinlikte Midas Efsanesi Yaşandı.

Anlatıcı Esma Eser “Midası’n Altın Dokunuşu” ve “Midas’ın Eşek Kulakları” Efsanesini İlçemiz TOKİ Şehit Selçuk Gürdal, Fatih, Atatürk YİBO ve Özel Ünal Yılmaz Koleji okullarında öğrencilere anlattı. İnteraktif bir anlatının yapıldığı etkinlikte öğrencilerinde ilginç yorumları ve heyecanları gözlemlendi.

Anlatıcı Esma Eser yapılan etkinlikte, genç dinleyicilerin yaşadığı topraklardaki efsaneleri anlatırken tanıklık etmelerini, kendi tarihine ve kültürüne meraklarının pekiştirildiği bu etkinlikte payının olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Emeği geçen herkese teşekkür eden Eser etkinliklerin sürdürülebilir olması için üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Etkinliğin ardından öğrenciler ile sohbet eden Eser’e ilginç sorular dikkat çekti. Anlatıcı Esma Eser’e TOKİ Şehit Selçuk Gürdal Okulu Müdürü Mehmet Öztürk ve fon müzikleri ile flüt öğrencileri eşlik etti.