Başkan Sarı Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Tanıtım Toplantısına Katıldı

• 05 Eylül 2019
Başkan Sarı Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Tanıtım Toplantısına Katıldı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İzmir’de düzenlenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımlarıyla gerçekleşen Mekansal Adres Kayıt Sistemi(MAKS) tanıtım toplantısına katıldı.

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve ASELSAN’ın bir araya gelerek başlattığı MAKS’ın Türkiye tanıtım toplantısı İzmir’de yapıldı. Toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Engin Sarı İbrahim ve Belediye Başkanları katıldı.

Tanıtım toplantısına katılan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Sarı yaptığı açıklamada “İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşerek Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi ile ilgili Belediye olarak taleplerimizi ilettik.” ifadelerine yer verdi.