Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Zabıta Haftası Mesajı

• 03 Eylül 2019
Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Zabıta Haftası Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Bu yıl 193. Yıldönümünü kutladığımız Zabıta Haftasında halkımızın sağlık ve mutluluğu için yerel yönetimlerin asayiş ve denetim elemanları olan zabıtalarımızın önemi büyüktür. Her yıl 1-7 Eylül tarihlerinde kutladığımız Zabıta Haftası’nda Dinar Belediyesi Zabıta Müdürü, Amiri ve Memurları başta olmak üzere tüm Zabıtaların Zabıta haftasını kutluyor, kendilerine sağlık mutluluk ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.