Belediye Personelinden Başkan Sarı’ya teşekkür

• 02 Ekim 2019
Belediye Personelinden Başkan Sarı’ya teşekkür

Belediyemiz personelleri Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın personelin yüksek promosyon alması için gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, personelin yüksek promosyon alması için gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan belediyemiz personellerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Her zaman Belediye personelimizin yanındayız. Promosyon ücretlerini iyi günlerde harcamalarınızı diliyor çalışma hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi.