Dinar Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Ekmek Fırınlarına Gramaj Denetimi

• 10 Ekim 2019
Dinar Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Ekmek Fırınlarına Gramaj Denetimi

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla belediyemiz Zabıta Ekipleri ilçe genelinde bulunan ekmek fırınlarını denetledi. Ekipler, ekmek fırınlarında yaptığı denetimde ekmek gramajlarının eksik olup olmadığını inceledi.

Belediyemiz Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında üretilen ürünlerin gramajları kontrol edilerek, kurallara uyulup uyulmadığı konularında denetimler yapıldı.

Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı, “Belediye zabıta ekiplerimiz tarafından ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarımızda yapılan denetimlerde hiçbir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Bu konuda hassasiyet gösteren ve vatandaşlarımıza sağlıklı ürünler sunan fırıncı esnafımıza teşekkür ediyorum.” dedi.