DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEMİNER

• 11 Nisan 2018
DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEMİNER

“Dinimiz  ve Peygamber Efendimizin  Hayatı”

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz tarafından 10/04/2018 tarihinde Dinar Belediyesi Kültür Salonunda ceza infaz kurumlarından salıverilen ve haklarında denetimli serbestlik tedbiri verilen 70 yükümlüye  ”Dinimiz Peygamber Efendimiz ve Hayatı” konulu seminer verildi. Dinar İlçe Müftülüğünde görevli Vaiz Muhammed Özmen tarafından verilen seminer,yaklaşık 1 saat sürdü, seminerde konuşan Vaiz Muhammed Özmen  Peygamber Efendimiz’in hayatından kesitler sunarak, onun ahlaki ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve onu örnek almanın başta gelen görevlerimiz arasında olduğunu söyledi. Özmen, Peygamber Efendimiz’in inananların birlik ve beraberliğine verdiği önemi hatırlatarak, “Bir ve beraber olduğumuz zaman güçlü oluruz.” diye konuştu.

Seminer yükümlülerin sorularıyla sonlandırıldı.