İlk Mahalle Toplantımız Konak Mahallesinde

• 24 Ekim 2019
İlk Mahalle Toplantımız Konak Mahallesinde

Belediye Başkanımız Nihat Sarı İlk mahalle toplantısına yarın Konak Mahallesinde başlayacak ve Cuma Namazını Konak Mahallesi Camisinde kılarak saat 14:30 da mahalle toplantısına katılacak.
Başkan Sarı Konak Mahallesinin sorunlarını ve isteklerini mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yerinde tespit edecek.
Mahalle toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı, Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri de katılacak.
Vatandaşların görüşlerini önemsediğini belirten Belediye Başkanımız Nihat Sarı,” Mahalle Toplantılarımıza başlıyoruz. İlk olarak yarın Konak Mahallesi sakinleri ile bir araya geleceğiz. Mahalle sakinlerimizle uzunca sohbetler edip, sorunlarını dinleyip, fikirlerini alacağız. Karşılıklı fikir alışverişi, problemlerin görüşülüp çözümlerin de birlikte bulunacağı güzel bir sohbet ortamında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.
Vatandaşlarımızdan alacağımız güç ve destekle Dinarımızı daha yaşanabilir bir şehir konumuna getireceğiz. Konak Mahallesi sakinlerini, gerçekleştirecek olduğumuz toplantıya katılmalarını özellikle rica ediyorum” şeklinde konuştu.