Metruk binaların yıkımı ve moloz temizleme çalışmaları

• 04 Temmuz 2019
Metruk binaların yıkımı ve moloz temizleme çalışmaları

Dinar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına ve moloz temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ilçemizin muhtelif yerlerinde bulunan güvenlik açısından risk teşkil eden metruk binalar ve molozların temizlik çalışmaları Dinar Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri tarafından yapılıyor. İlçe sınırları içerisinde bulunan, mahalle sakinlerinin emniyeti ve sağlığı açısından risk oluşturan binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Mahallelerimizde, terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Suçıkan Mahallemizde bulunan metruk binaları yıkarak, Millet Bahçesi projemiz için alan oluşturuyoruz. Belediyemiz iş makinası ve kamyonları ile mahallelerdeki moloz ve inşaat atıklarını bulundukları bölgelerden toplayarak görsel kirliliğin de önüne geçmiş oluyoruz. İlçemiz genelinde yaptığımız çalışmalarla mahalleler ve caddeler temiz hale geliyor. Vatandaşlarımızın çevre kirliliğinin önlenmesi için konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.” dedi.

Yapılan çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.