Suçıkan Park Tesislerinde Peyzaj Düzenlemesi Yapıldı

• 13 Haziran 2018
Suçıkan Park Tesislerinde Peyzaj Düzenlemesi Yapıldı

Dinar Belediyesi, parklarda, yol orta refüjlerinde bakım ve peyzaj çalışmalarını düzenli olarak yapmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Belediyemize ait Suçıkan Park Tesisleri girişinde bulunan alanda peyzaj düzenleme çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile yapılan peyzaj çalışmasında; spiral limon ağacı, salkım söğüt ağaçları, süs kirazı, süs eriği ve çeşitli çiçekler, güller dikilmiş olup rulo çimle zemin kaplaması yapılarak şehir estetiğine uygun bir görünüm kazandırıldı.