Toki 86 Konut Satış Sözleşmesi İmza Süresi Uzatıldı

• 01 Ekim 2019
Toki 86 Konut Satış Sözleşmesi İmza Süresi Uzatıldı

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Milletvekilimiz Ali Özkaya ile  görüşerek Toki 86 Konutta Satış Sözleşmesi sorununu çözüme bağladı.

Yapılan görüşmelerin sonucunda 86 Konut Satış Sözleşmesi süresi 31.12.2019 tarihine kadar uzatıldı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Milletvekilimiz Ali Özkaya aracılığıyla Toki ile görüşmelerimizin sonucunda Toki Satış Sözleşmesi imza süresi 31.12.2019 tarihine kadar uzatıldı. Hak sahibi olan vatandaşlarımız Halk Bankasına giderek işlemlerini gerçekleştirip sözleşme imzalarını atabilirler.” dedi.