Vali Mustafa Tutulmaz 2020 Yatırımına alınan Menderes Nehri Islah Projemizi yerinde inceledi

• 12 Ekim 2019

Vali Mustafa Tutulmaz Kültür Evi ve Menderes Nehrini yerinde görerek incelemelerde bulundu.

Kültür Evini ve Menderes Nehrimizi incelerken Vali Mustafa Tutulmaz’a İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldız ve Veli Özcan eşlik etti.

Menderes Nehri ziyaretinde Belediye Başkanımız Nihat Sarı, seçim beyannamesinde bulunan İlçemizden doğarak Ege Denizine dökülen 2020, 2021 ve 2022 yatırım programına alınan Menderes Nehrinin Islah Projesi hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgi verdi.